Pàgines

24 d’agost del 2012

Pel·lícules: Amélie

Hola a tothom!:)

Us obro una nova secció, la de pel·lícules i en aquesta secció us aniré parlant sobre pel·lícules que he vist ja sigui que faci poc que han sortit o de més antigues. 
Començaré per parlar d'una pel·lícula que feia temps que volia veure però que, fins aquest estiu no l'he vist i es la d'Amélie (2001) del director Jean-Pierre Jeunet i que va tenir molt èxit. Seguidament us posaré l'argument i l'opinió personal acompanyat de la portada.

Portada: 

Argument:
Any 1997, París. L'Amélie es una jove cambrera que decideix canviar la seva vida el mateix dia que descobreix que Lady Di ha mort en un accident de tràfic. Just en aquest mateix moment descobreix que en el seu bany hi ha amagada una petita capsa que conté joguines, fotografíes i cromos que un nen va amagar feia uns quaranta anys. Al veure-ho decideix buscar-lo i entregar-li la capsa. Si a ell el fa feliç, ella decidirà dedicar la seva vida a ajudar als demés. I així ho fa. Després d'això Amélie millorarà moltes vides amb senzills gests. 

Opinió personal:
A mi personalment m'encanta aquesta pel·lícula, la miraria mils de vegades i em seguiria encantant. Es molt diferent d'altres pel·lícules i una mica peculiar pot ser, però es maquíssima. A demés també te una banda sonora realment bonica, i com a escenari la meravellosa ciutat de París. El fons d'aquesta pel·lícula també es molt maco ja que arriba a mostrar l'innocència i la naturalitat d'una persona que te l'afició de fer feliç a la gent només amb petits detalls i sempre sense que se'n adonin de que hi intervé ella, i que si analitzem mes a fons en podem treure moltes mes de conclusions. I això si, amb un toc de romanticisme.
Realment es perfecta! I la recomano a tothom!


Espero que us hagi agradat!:)

PD. Aquí us deixo una cançó de la banda sonora!:) CLICA AQUÍ


Maria,

Carpediem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada