Pàgines

7 d’agost del 2012

Cuina: "Pastisset" amb una tassa (amb 2 min.)

Hola!:)

Avui obro una nova secció, com podeu veure de cuina i amb una entrada de com fer un "pastisset" amb una tassa (només per una persona). És molt senzill així que les/els que no seus doni massa bé la cuina això us sortira perfecte.

És aquest (tal cual em va sortir de la tassa):


Ingredients: 
1 ou
1 cullerada d'oli 
2 cullerades de llet 
2 cullerades (generoses) de cacau pur en pols (recomano els pots que van amb llauna de la marca Valor), si no tenim d'aquest cacau es pot utilitzar Colacao però no es el mateix. 
2-3 cullerades de sucre, al gust entre 2 i 3 (jo li poso 3)
2 cullerades de farina
1/2 cullerada (de les de café) de llevat
Mermelada (la que mes ens agradi) opcional

Que utilitzarem?:
1 tassa
1 cullera normal
1 cullera petita 
1 forquilla
1 ganivet
Microones 


Passos:
1r. Agafem la tassa i hi posem: l'ou, l'oli i la llet. I seguidament agafarem la forquilla i ho barrejarem bé tot. Després d'això ja podem apartar la forquilla.
2n. A la barreja hi afegim el cacau i el sucre i ho barregem tot amb una cullera fins que quedi una barreja homogènia. 
3r. En tercer lloc, afegim la farina i el llevat i tornem a barrejar bé fins que quedi un altre cop la barreja homogènia. (Si no teniu llevat no passa res, queda bo igual tot i que no quedara tant "esponjós".)
4rt. Quan estigui tot ben preparat agafem la tassa i la posarem al microones a màxima potència durant 2 min.
5é. Traiem del microones i el traiem girant la tassa al revés damunt d'un plat. Deixem refredar una mica i ja estarà llest per menjar.
6é. (Opcional) Partim per la meitat horitzontalment i hi afegim mermelada a dins i ajuntem les dues parts.



I aquí us deixo algunes fotos:
 Aquest es el cacau en pols que anomeno.
 Barreja abans de posar al microones, quan ja esta la mescla homogènia. 
 Pastisset al sortir del microones.


Espero que us hagi agradat i que ho proveu algun dia!:D


Maria,

Carpediem.




Gracies!:)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada